06 42 86 44 86 info@ireneweijers.nl

De helende kracht van aanraken

Herken je dit?
Dat je jouw energie voelt wegglijden en je al moe wordt bij de gedachte van wat je die dag allemaal moet doen? Loop je er steeds tegen aan dat je geen ‘nee’ durft te zeggen tegen vragen uit je omgeving? Reageer je vaak vanuit prikkelbaarheid omdat je te vaak en te veel adrenaline, het stresshormoon, door je lichaam hebt stromen? Wil je graag ervaren wat innerlijke rust en tevredenheid met je doet en hoe dat voelt? Wil je graag meer flowen vanuit het ‘gelukshormoon ’serotonine en oxytocine?

Wil jij dat de dagelijkse beslommeringen je veel minder moeite gaan kosten? Wil jij je evenwichtiger voelen en minder snel uit balans zijn?
Wil jij krachtig vanuit je zachtheid leren leven? Wil je meer weten over jezelf en over je klachten/problemen en ben je gemotiveerd en bereidt om met een andere kijk op klachten/problemen te werken aan je eigen gezondheid en welbevinden? Ontdoe je van het oude en omarm het nieuwe en heel jezelf.

Zeg ‘JA’ tegen jezelf en vind jezelf belangrijk genoeg!

Als jij de keuze maakt om bij mij een afspraak te maken, dan maak je de bewuste keuze voor een optimale gezondheid en voor balans in het leven. Een keuze voor JOUW optimale gezondheid, meer energie en meer balans in JOUW leven. De weg naar een vreugdevol leven.

De helende kracht van aanraken is dé eerste stap. Dé sleutel, dé basis voor jouw fysieke gezondheid, jouw mentale gezondheid, jouw emotionele gezondheid.

 

Een veel gehoorde uitspraak is:
‘Jouw werkwijze, Irene, had ik veel eerder willen weten. Door de aanrakingen in combinatie met gesprekken kom ik echt tot de kern van wat er leeft in mij. Wat er gaande is in mijn leven.’

Mijn werkwijze is lichaamsgerichte therapie vanuit een holistische visie. Ik maak een krachtige combinatie van aanrakingen op verschillende niveaus. Een vast onderdeel in een behandeling is altijd een massage om iedere keer opnieuw te zorgen voor verbinding met jezelf. Praten alleen is vaak niet genoeg. Mijn visie is dat praten over gevoelens iets anders is dan praten vanuít gevoelens.

Door de helende kracht van aanraken kom je tot rust, diepe ontspanning en een gevoel van sereniteit. Vanuit deze staat van zijn én mijn aanrakingen zal ontstaan wat voor jou nodig is. Dat wat om aanraking vraagt, dat wat ik in jou aanraak, komt vanuit jouzelf. Elke keer heeft de aanraking een ander effect en wat er op dit ene specifieke moment ontstaat, is het enige dat van wezenlijk belang is.

Mijn behandelingen zijn voor jou. Uit  liefde en compassie voor jezelf. Voor jou om te helen op jouw levenspad. Voor jou op jouw pad van je Zijn, van het weten, van de liefde, van het creëren. Het pad van inzicht, richting en groei. Voor jou als mens.
 

De kennis die ik heb verkregen uit mijn opleidingen en cursussen (energetisch therapeut, massagetherapeut, massagetherapeut bij mensen met kanker, hooggevoeligheidscoach, counselor, chakra- en aurahealer, counselor bij depressie en rouw) én mijn intuïtie, mijn heldervoelen, mijn helderweten, mijn helderruiken, mijn hooggevoeligheid, dit komt allemaal samen in mijn behandelingen.

  • Tijdens de behandelingen in trajectvorm wordt de combinatie gemaakt van massage en coaching/counseling. Massage en coaching versterken elkaar. Door en tijdens de massage durf je dichtbij jezelf te komen, luisteren naar je eigen ik. Coaching helpt je om daarmee vervolgens in de praktijk aan de slag te gaan. Dat geeft innerlijke rust. Innerlijke rust die door de massage versterkt wordt.
  • Veel voorkomende thema’s die aangeraakt worden zijn: geen of verstoord eigen lichaamsbewustzijn en eigen lichaamscontact, verstoorde verbinding met anderen, verkrachting, incest, misbruik, narcisme, geen of weinig zelfliefde, geen of weinig eigenwaarde, afwijzing, verstoorde behoefte aan intimiteit, verstoringen in seksualiteit, hooggevoeligheid, afvallen, angst of weerstand voor aanrakingen, burn-out en depressie.
een Fysieke aanraking
een Emotionele aanraking
een Mentale aanraking
een Verbale aanraking
een Voelende aanraking
een Durven Voelen aanraking
een Ziels aanraking
een Ondersteunende aanraking
een Energetische aanraking
een Helende aanraking
‘Unexpressed emotions will never die.
They are buried alive and will come forth later in uglier ways’

Sigmund Freud