06 42 86 44 86 info@ireneweijers.nl
Groei en ontwikkeling zijn constant aanwezig in het leven. Groei en ontwikkeling in je persoonlijk leven, en groei en ontwikkeling in je werkzame leven. Zo ook in mijn leven. Mijn leven waar aanraken een rode draad in is. Waar aanraken de helende kracht is. Mijn praktijk gaat daarom verder onder de naam ‘Praktijk Irene Weijers, de helende kracht van aanraken.’ De helende kracht van aanraken in tijden van welzijn en in tijden van zorg.

Vol passie en liefde heb ik de afgelopen maanden gewerkt aan het schrijven van de teksten voor op mijn website. Teksten vanuit mijn hart waar ik in beschrijf wat de kracht van aanraken in mijn persoonlijk leven heeft betekend. Welke kracht, een helende kracht in een aanraking kan betekenenvoor iemand anders. Bij deze ook mijn grote dank aan Annette Mesander die mijn teksten onvermoeid heeft nagekeken en waar nodig taalkundig gecorrigeerd. Ook mijn dank aan Ontwerpstudio Zuiver uit Drachten voor het veranderen van mijn website die deze week on-line zal gaan. Mensen hebben elkaar nodig, privé en zakelijk. We kunnen niet altijd alles alleen enhebben soms hulp nodig en dat voelt heel fijn toch…

Voel je welkom in mijn praktijk en bij mij en ervaar wat de helende kracht van aanraken met je doet.

Warme groet,
Irene