WELZIJN EN ZORG

Hier eerst een klein stukje over behandelingen bij de ‘gezonde’ mens. We herkennen het allemaal. Ons dagelijks leven wordt beïnvloed door een drukke baan, een druk gezin, de multimedia waarvan we niks “mogen” missen van onszelf. Al deze factoren creëren een hoog stressgehalte. Toch weten we allemaal dat stress ons niet welgezind is. Daarom vind ik het zo belangrijk dat mensen tijd nemen om te onthaasten en ook een gezond lichaam en geest de aandacht geven die het nodig heeft. Het werkt zeker preventief en wie wil nu niet fit en stralend voor de dag komen?

Ben je gezond of ernstig ziek en wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je iemand in je omgeving die ernstig of terminaal ziek is, en gun je diegene een moment van ontspanning en liefdevolle aandacht? Onder de knop ‘Welzijn en Zorg bij ziekte’ (Algemeen) vind je meer informatie over de positieve effecten van de behandelingen. Natuurlijk kun je altijd telefonisch contact met mij opnemen of een mailtje sturen wanneer je meer informatie wilt. Ik geef graag antwoord op je vragen.

De specifieke opleidingen om mensen met een ziekte te mogen behandelen heb ik in België gevolgd. Hier wordt deze ondersteunende zorg al verschillende jaren met zeer positieve resultaten aangeboden in ziekenhuizen, instellingen en particulier, als aanvulling op de reguliere behandelingen. Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.
 
 
 
 
 

Extra aandacht en zorg voor jezelf