VISIE

De essentie van mijn werk (en dan met name de combinatie ervan) is dat je, zowel in tijden van welzijn als in tijden van zorg, in jezelf moet blijven investeren. Investeren in jezelf met aandacht voor jezelf: op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ook ontspanning hoort daarbij, om juist even nergens aan te denken.

Het echte voelen (voelen wie je in wezen bent) en het doorvoelen van emoties ervaar je door middel van mijn handen (tijdens een massage en/of huidverzorging). Mijn handen werken op een liefdevolle en verantwoorde manier op je huid en de corresponderende organen. Dit zet diverse fysieke en emotionele processen in gang. Deze processen kunnen nog worden versterkt door onze gesprekken en het uiten van je gevoelsleven; het ervaren van een luisterend oor.

Echte aandacht voor lichaam en geest geeft je kracht, zelfvertrouwen en helderheid. Investeer daarom in jezelf met als doel, je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook hierbij help ik jou graag op weg!
Dit is in het kort mijn essentie: de (holistische) visie van mijn werk. Ik heb uiteraard diverse specialisaties gevolgd om mijn werk op een professionele verantwoorde manier te kunnen en mogen doen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra aandacht en zorg voor jezelf