MOTIVATIE

Ik krijg vaak de vraag waarom ik mijn praktijk ben gestart. Het antwoord hierop is: omdat ik in mijn eigen leven enige jaren geleden ingrijpend geconfronteerd ben met de ziekte kanker. Mijn beide ouders zijn hieraan overleden.

Dit heeft ertoe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen en specialiseren in extra aanvullende en ondersteunende (complementaire) zorg bij ziekte, in de vorm van massagetherapie en gespecialiseerde huidverzorging. Omdat (ernstig) zieke mensen nu eenmaal een andere manier van massagetherapie en huidverzorging behoeven dan gezonde mensen. Ook behandel ik preventief mensen omdat een stukje aandacht aan lichaam en geest voor iedereen goed is voor het welzijn van ons fysieke en mentale gestel.

Ernstig zieke mensen worden voornamelijk functioneel aangeraakt, waarbij er geen aandacht is voor de lichamelijke, mentale en emotionele behoefte van de cliënt. Extra aandacht en zorg is zeker in deze periode erg belangrijk! Het verhogen van jouw welbevinden en kwaliteit van leven staat bij mij dan ook voorop: even aandacht voor jou als persoon en niet voor je ziekte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra aandacht en zorg voor jezelf