06 42 86 44 86 info@ireneweijers.nl

Vrouw zijn
is de reis aanvaarden
naar mezelf toe

Vrouw zijn
is me krachtig voelen
in mijn kwetsbaarheid

Vrouw zijn
me geborgen voelen
in mijn diepste kern

vrouw zijn
is erkennen dat ik ben..

Gedicht: Itisberga

Jij als vrouw

Als jij jouw muurtjes durft te laten zakken, te kiezen voor jezelf en te uiten wat er in je leeft, dan draait als vanzelf de wereld met jou mee. Je relatie, de relatie met je kinderen en ook succes in bijvoorbeeld jouw bedrijf.

Want jij lieve vrouw bent alles waard. Vanuit de liefde in jezelf, het toelaten van de zachte aanraking en het luisteren naar  de roep van jouw ziel ga je vanzelf krachtiger door jouw leven. Krachtig, niet langer vanuit pijn, maar vanuit zachte kracht. De liefdevolle kracht die er altijd al was en waar jij je volledig aan mag geven.

Gaandeweg mijn leven ontdekte ik dat aanrakingen voor veel vrouwen (en mannen) niet zo vanzelfsprekend zijn geweest. Zij hebben dit gemist. Dit soort vrouwen tref ik veel binnen mijn praktijk.

Ik ontmoet vrouwen met grenzen van elastiek. Vrouwen met een laag zelfbeeld en weinig eigenwaarde. Ze houden alle ballen in de lucht, vanuit kracht en om aan de verwachting van een ander te voldoen. Het zijn sterke vrouwen, altijd in controle maar niet vanuit ontspanning. De controlemodus komt volledig vanuit de sterke schil. De muurtjes. Het schild waarachter ze zich veilig achten.

Alleen dit schild is als een pantser voor elke energie. En soort glazen stolp. Een poortwachter. Het houdt inderdaad het ‘slechte’ buiten. Datgene waar ze bang voor zijn. De energie die ze gewend zijn, heel vaak van jongs af aan al. Echter, het houdt ook de liefde buiten. De zachte aanraking. De liefdevolle aai over je ziel.

Stap voor stap neem ik deze sterke vrouwen mee in zichzelf. Help ik je emoties toe te laten die zich aandienen. Leer ik je wat de kracht van aanraking met je doet. Ik help jou je mannelijke en vrouwelijke energie op de juiste manier in elkaar te laten bewegen. De dans van jouw ziel. Zodat ontvangen en geven weer in de juiste balans komt. De juiste balans voor jou.

Er is namelijk helemaal niks mis met de mannelijke energie. Alleen wel wanneer deze vanuit een oude pijn in jou de overhand krijgt. Wanneer je vanuit angst voor verandering de deur naar mogelijkheden dichthoudt. Wanneer het schild op jouw huid de zachte aanraking niet meer toelaat.

Ik leer je jezelf krachtig neer te zetten zodat jij geen pingpongbal meer bent. Geen grenzen meer van elastiek. Geen leven van buiten naar binnen om eventuele pijn voor te zijn. Ik help je door de aanraking van mijn handen en stem en leer je preventief de kracht van aanraking en energie voor jezelf in te zetten.