Optimale huidverzorging

Er goed uitzien is je goed voelen !!

Hoe we over onszelf en onze directe omgeving denken weerspiegelt zich direct in onze gezichtsuitdrukking en kan zich uiten in huidproblemen.

Het belangrijkste tastorgaan is de huid. De huid is het grootste zintuig dat we hebben. De huid heeft meer zenuwuiteinden dan welk ander lichaamsdeel ook. Het staat regelmatig met andere zintuigen in wisselwerking. Het werken op de huid kan iemand helpen beter om te gaan met het bepalen van grenzen. Duidelijk grenzen aangeven geeft vertrouwen. Door aanraking van de huid kun je je openen en sluiten. Je ervaart wat je veilig en vertrouwd vindt maar ook wat je angstig en bang maakt. Dit is van belang in contacten met anderen en met je omgeving.

Aandacht voor je huid is zorgen voor jezelf. Ook de keuze welke produkten die je gebruikt is van groot belang. Immers “wat je smeert is wat je eet“! 60% van de ingrediënten van onze verzorgingsprodukten wordt door de huid opgenomen en komt zo in je bloedbaan terecht. Daarom werk ik met 100% natuurzuivere en biologische produkten.

De produkten bundelen de kracht van geneeskrachtige planten met het zeer mineraalrijke Dode Zee Zout.

Deze produkten verzorgen, voeden, reinigen, ondersteunen, helpen te herstellen, versterken en kalmeren de huid. De produkten zijn geschikt voor de mannelijke en vrouwelijke huid en alle kwetsbare huiden.

Extra aandacht en zorg voor jezelf